Expertises

Osteopathie

Osteopathie is patiëntgericht en gaat opzoek naar de oorzaak van de klacht, waarbij we het lichaam als 1 geheel bekijken. Het is een manuele gezondheidstherapie die vertrekt vanuit de visie, het functioneren van het lichaam optimaliseren en de wijze waarop structuren samenwerken.

Logopedie

Dit is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot taal, articulatie, stem en slikken als ook leerstoornissen.

Orofaciale therapie

Problemen met de kaak? Raadpleeg ons zowel voor kinderen als volwassenen!

Myofasciale therapie

Myofasciale therapie is een vorm van behandelen van pijnen die hun oorzaak vinden in een verkeerd functioneren van spieren.

Ademhalingstherapie

Wat is het meest natuurlijke wat we als mens kunnen? Juist, ademen. Onze ademhaling, zo natuurlijk, zo vanzelfsprekend en toch loopt er soms wat mis.

Psychologie

De psychologie houdt zich bezig met het bestuderen van het gedrag van mensen, de oorzaken en gevolgen van dit gedrag. Gedrag is niet enkel wat we doen, maar daarnaast ook wat we denken en voelen.

Diëtetiek

Dietetiek is de voorlichting over voeding en eetgewoonten met een medisch doel. De therapie is er op gericht om door voeding veroorzaakte klachten of ziekten te verminderen of te voorkomen. 

Kindercoaching

Sommige kinderen zijn wel eens angstig, verdrietig, boos, wanhopig of krijgen te maken met verlies of tegenslag. Andere kinderen vinden het moeilijk om sociale contacten te leggen.  Een kindercoach kijkt samen welke tools en talenten kunnen helpen op hun weg. 

Jongerencoaching

Wil je af van je TWIJFELS, ANGST en ONZEKERHEID? 

Ben je op zoek naar ZELVERTROUWEN, WEERBAARHEID en KRACHT? 

Jongerencoach Katrijn Verlinden helpt je op weg.

Loopbaancoaching

Vind je geen voldoening meer in je huidige job of heb je het gevoel dat je ter plaatse trappelt, is de werksfeer niet gezond of heb je behoefte aan iets nieuws? Wat jouw vraagstuk ook is: met een Loopbaancoach aan je zij, vind je het antwoord.

Meer informatie over onze expertises?